VASTUUN NAISET ry


 


 

 

   Etusivu
   Logo
   Hallinto
   Jäsenjärjestöt  
   Haastattelut ja
   esinekeräys
   Tutkimus
   Tapahtumat
   ▪Juhlat  
   ▪Koulutus ja seminaarit
   ▪Virkistys >
  
Yhteistyökumppanit
   Linkit

   Galleria

 

Virkistys

Ikimuistoisia yhteistapaamisia on järjestetty eri puolilla
Suomea esim. kesäretki Inkerin kesäasunnolle Lehtimäelle 2005, ”Kello viiden tee” Seinäjoella 2006, "Hattu, helmet ja hanskat" -juhlakokous ja kevätkauden päättäjäiset Kuortaneen Urheiluopistolla samana vuonna.Useasti lämmöllä muisteltu "Hattu, helmet ja hanskat"

Vastuun Naiset ry:n hallitus on käynyt katsomassa   "Jokamiesoopperan" Turussa sekä myös oopperaa "Aida" Vaasassa. Teatterikäyntejä on tehty sekä Seinäjoen että maakunnan teattereihin.Poseeraus Turun oopperamatkalta vuonna 2004
Pirkko Uusi-Kauppila, Kirsti Ala-Harja, Inkeri Pajuluoma ja
Leena Nokso.

Arkadianmäelläkin on käyty yhdessä Reservin Upseerien Naisten Perinneliiton jäsenien kanssa vuonna 2005. Matkalla käytiin myös tutustumassa Mannerheim -museoon.

Hallitus kokoontui kesäkuussa 2007 Anne Kaukolan opastuksella teemalla "Silkkikädet". Heinäkuun alussa 2007 hallitus tutustui Haapamäen matkailutilaan Peräseinäjoella ja kuun lopulla saimme savusaunaelämyksiä Erkki-Jussi Noksolla Ilmajoella.Elämysilta Marketta ja Erkki-Jussi Nokson savusaunalla Ilmajoella

Jalasjärven Ylivallissa sijaitsevaan luontonähtävyys Pirunpesään ja Kalliomajoihin tutustuttiin elokuulla 2007.

Pikkujouluja on vietetty jäsenten piirissä.

Vastuun Naiset ry:n aktiivit ovat olleet mukana vuodesta 2006 järjestetyillä Östermyra -päivillä Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseolla kertomassa satuja ja leipomassa tikkupullia ja antamassa hyviä neuvoja pullien paistossa.

Leena Nokso ja Kirsti Ala-Harja tikkupullien paistossa kesällä 2007

Liinamaan tuvassa tikkupullia paistattamassa Terttu Moinio ja Leena Nokso elokuussa 2009
 
       
  VASTUUN NAISET ry